Vernieuwing hernieuwt bestuur

Omslagfoto-BestuurNadat gemeenteraadslid Karlijne Van Bree vorige maand het roer overnam van co-voorzitters Jan Laeremans en Vera Van Impe, stelde ze samen met haar ondervoorzitter Roel Vansina een nieuw bestuur samen. Het voorstel werd op de jongste vergadering goedgekeurd.

Bart Laeremans (fractievoorzitter), Luk Raekelboom, Vera Van Impe, Eric Nagels en Yves Verberck zetelen als gemeenteraadsleden in het bestuur, net zoals de OCMW-raadsleden Martine De Coppel en Pierre Van den Wyngaert.

Verder bestaat het bestuur uit Nicolas Bourgeois die de functie van secretaris voor zijn rekening zal nemen, Eric Nagels en Patrick Vandamme zijn beiden verantwoordelijk voor de financiën gemeenteraadslid Luk Raekelboom tekent verantwoordelijk voor het beheer van de webstek en Wim Missotten neemt de Nieuwsbrief voor zijn rekening. Ook Nancy Bogemans en Johan De Greef werden opgenomen in het bestuur.

Een hechte groep van 14 personen die met hun enthousiasme de partij verder willen doen groeien en samen gaan bouwen aan een beter Grimbergen.

Facebooktwitter