Eetfestijn 2018

Naar jaarlijkse traditie willen wij u ook nu weer uitnodigen op ons etentje in Humbeek. Dat vindt plaats op zaterdag 10 en zondag 11 maart, zoals gewoonlijk in het Parochiaal Ontmoetingscentrum (POC) van Humbeek aan de Meiskensbeekstraat.

Uiteraard staat dit etentje in het teken van de komende verkiezingen. De opbrengst gaat integraal naar onze campagne. Er staat de komende maanden heel veel op het spel. Het is duidelijk dat de huidige meerderheidspartijen op mekaar uitgekeken zijn, zodat er ruimte is voor een nieuwe bewindsploeg.

Mede door het amateurisme van de voorbije jaren en de hunker bij de bevolking naar verandering, is de versterkte ploeg van Vernieuwing dé uitdager voor de komende stembusslag. De Grimbergenaars weten goed dat we een zeer belangrijke rol hebben gespeeld in de succesvolle strijd tegen het Eurostadion. En ze weten wie er aan de kant staat van de buurtbewoners in het dossier van het fundamentalistische cultuurcentrum van de ‘communauté musulmane de Belgique’ in Strombeek.

Indien u op ons etentje niet kan aanwezig zijn, maar onze werking toch wil steunen en van nabij wil volgen, dan kan u zich lid maken van Vernieuwing. De kostprijs hiervoor bedraagt nog steeds de bescheiden som van 5 euro per gezin. Een extra wandelkalender kan u bestellen via de storting van 3 euro (of 5 euro voor 2). Dit bedrag mag gestort worden op rekening BE73 8601 1549 6060 van Vernieuwing Grimbergen.

Promotiefilmpje eetfestijn:


Film gemaakt door Luk Raekelboom

Facebooktwitter