Putten wegen Strombeek-Bever

Geachte burgemeester,
Geachte schepenen,

Op heel wat plaatsen in Strombeek-Bever is het wegdek in verschrikkelijk slechte staat. Hieronder een korte opsomming + omschrijving per locatie:

– Wegdek hoek Koningslosesteenweg / Sint-Annalaan: zoals u kunt zien op foto’s 1 en 2 zijn er diepe putten ontstaan tussen de fietsstrook en de rijbaan. Op sommige plaatsen zijn de putten toch ettelijke centimeters diep. Recentelijk heeft men de lijnen opnieuw getrokken en blijkbaar heeft men de putten mee geschilderd. Men zou verwachten dat de ene dienst de andere op de hoogte brengt van de beschadigingen, maar blijkbaar gebeurt dit niet.

– Wegdek hoek Koningslosesteenweg / Grotewinkellaan: zoals u kunt zien op foto’s 3, 4 en 5 is het volledige wegdek van deze hoek beschadigd. Dit is al enkele jaren het geval en jaarlijks worden hier oplapwerken uitgevoerd. De nieuwe putten ontstaan dan ook tussen die opgelapte stroken. Om goed te zijn, zou men de toplaag van deze hoek volledig moeten afschrapen en opnieuw moeten aanleggen.

– Wegdek hoek Rodepoortstraat / Sint-Amandsstraat: zoals u kunt zien op foto’s 6, 7 en 8 is ook hier het wegdek ernstig beschadigd. Hier werden in het verleden ook al oplapwerken uitgevoerd en ik vrees dat een gedeeltelijke nieuwe asfaltering op deze locatie de enige oplossing zal zijn. Het wegdek vertoont te veel scheurtjes en beschadigingen om dit op te vullen.

Kan de gemeente opdracht geven aan de bevoegde dienst om op de verschillende locaties het wegdek grondig te herstellen aub?
Dank bij voorbaat.

Met de meeste hoogachting,

Luk Raekelboom

Foto 1:

DSC02730

Foto 2:

DSC02731

Foto 3:

DSC02732

Foto 4:

DSC02733

Foto 5:

DSC02734

Foto 6:

DSC02735

Foto 7:

DSC02736

Foto 8:

DSC02737

Antwoord van de gemeente:

Putten-Wegen-Strombeek

Facebooktwitter