In 2023 nog maar één aanmeldingsperiode voor Grimbergse basisscholenAlle kinderen geboren in 2021 (dus ook zij die na 22 november 2021 geboren zijn en pas op 1 september 2024 mogen instappen) moet je nu voor een inschrijving aanmelden. Wanneer ouders hun kindje(s) niet vooraf aanmelden, kan het later moeilijk worden om nog een plaats in een voorkeurschool te Grimbergen te vinden.

Aanmelden doe je op de website aanmelden.grimbergen.be. 𝗢𝗽 𝟮𝟭 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝘁𝗶𝗲 𝘃óó𝗿 𝟭𝟲.𝟯𝟬 𝘂. 𝗵𝗲𝗹𝗲𝗺𝗮𝗮𝗹 𝗮𝗳𝗴𝗲𝗿𝗼𝗻𝗱 𝘇𝗶𝗷𝗻. Dan wordt het digitaal aanmeldingsregister onherroepelijk gesloten. Wacht dus niet tot het laatste moment om met het aanmelden te starten.

Ouders doen er goed aan om bij het aanmelden meerdere scholen op te geven en dit in rangorde van hun voorkeur. Zo verhogen zij de kans op de toewijzing van een plaats. Ten laatste op 21 april krijgen de ouders het resultaat van hun aanmelding. Als aan hun kind een plaats in een van de scholen van hun voorkeur wordt toegewezen, dan moeten zij de inschrijving met de school regelen tussen 24 april en 15 mei. Zeker doen of anders vervalt je plaats.

Karlijne Van Bree
Schepen van OnderwijsAlle informatie is te vinden op de gemeentelijke webstek https://www.grimbergen.be/in-2023-nog-maar-1-aanmeldingsperiode-voor-grimbergse-basisscholen

Nog maar één aanmeldingsperiode voor Grimbergse basisscholen in 2023

Facebooktwitter