Grimbergen heeft (opnieuw) afspraak met haar ondernemers

Tijdens de twee voorbije moeilijke coronajaren waarin de lokale ondernemer en de bedrijfswereld zichzelf als het ware dienden heruit te vinden, was het bijzonder om te zien hoe ook ondernemend Grimbergen creatief omging met de uitdaging die corona met zich meebracht. Er kwamen initiatieven zoals het opzetten van webshops, het organiseren van afhaal, het aan huis leveren van goederen, het faciliteren van thuiswerken, het houden van digitale evenementen, enz.

Ook de solidariteit tussen burger en ondernemer was hartverwarmend.

Tot slot droeg het gemeentebestuur, dat zelf ook in de klappen deelde, eveneens haar steentje bij met het nemen van een aantal maatregelen om haar ondernemers te steunen of op zijn minst de druk op hen te verlichten.

Met haar dienst lokale economie staat het bestuur voltijds klaar om waar mogelijk de nodige ondersteuning te bieden. We willen vooral zoveel mogelijk ondernemers vooruithelpen via gerichte doorverwijzing en door maximaal in te zetten op een goede communicatie. In de loop van 2023 zal er kunnen ingeschreven worden op een digitale nieuwsbrief met interessante informatie en weetjes.

Chantal Lauwers
Schepen voor Lokale Economie

Meer lezen op de gemeentelijke webstek https://www.grimbergen.be/bedrijvenavond-grimbergen-was-groot-succes.

Facebooktwitter