Vernieuwing draagt steentje bij aan de bouwplannen van het Grimbergse Eigen Thuis

Vorig jaar besloten de mandatarissen van Vernieuwing om jaarlijks een deel van hun afdrachten te besteden aan een goed doel, dat op één of andere wijze verbonden is met Grimbergen.

Dit jaar is het de beurt aan Eigen Thuis VZW. Deze organisatie aan de Beukendreef biedt kwaliteitsvolle dienstverlening aan personen met een fysieke handicap, die hun leven zo zelfstandig mogelijk willen uitbouwen.

Vorig jaar vroeg Eigen Thuis een vergunning aan voor een hoogwaardig nieuwbouwproject ter vervanging van de bestaande gebouwen. Men wil voorzien in 35 permanente studio’s en vijf logeerstudio’s voor mensen met een fysieke beperking. Daarnaast worden er 20 logeerkamers voorzien voor een zorghotel, waar volwassenen tijdelijk begeleid en geholpen zullen worden na een verblijf in het ziekenhuis. Een absolute primeur voor Grimbergen!

Naast 35 permanente studio’s en vijf logeerstudio’s voor mensen met een fysieke beperking, worden er 20 logeerkamers voorzien voor een zorghotel voor tijdelijke begeleiding na een ziekenhuisverblijf. Een absolute primeur voor Grimbergen!

Het leek ons een steengoed idee om een steentje bij te dragen aan deze veelbelovende nieuwbouwplannen!

Directeur Katty Stas mocht de bijdrage van EUR 500 coronaveilig ontvangen uit de handen van Vernieuwing-Voorzitter Chantal Lauwers.

Directeur Katty Stas ontvangt de bijdrage van EUR 500 uit de handen van Vernieuwing-Voorzitter Chantal Lauwers

De ploeg van Vernieuwing

Facebooktwitter