World Cleanup Day 2021

Doet u mee aan de World Cleanup Day?

Ook dit jaar viel onze jaarlijkse lenteschoonmaak in het water door het coronavirus. Toch willen we, traditiegetrouw, het goede voorbeeld geven en de strijd tegen zwerfvuil aangaan door deel te nemen aan de World Cleanup Day.

De gemeente roept haar inwoners op om mee deel te nemen op ZATERDAG 18 september.

Uiteraard verloopt zo’n opruimactie in tijden van corona net iets anders en is VOORAFGAANDELIJK INSCHRIJVEN VERPLICHT (vóór 16/9) via https://www.grimbergen.be/world-cleanup-day-2021. Je ontvangt daarna een bevestigingsmail met op te volgen maatregelen.

We verzamelen om 13u30 aan:

  1. Grimbergen: parking Prinsenbos
  2. Strombeek-Bever: ingang cultuurcentrum
  3. Borcht: Verbindingsweg
  4. Humbeek en Beigem: kerk Humbeek
  5. Verbrande Brug: parking Verbrande Brug (t.h.v. infoportiek, opgelet kant Eppegemsesteenweg)

De gemeente zorgt, zoals voorgaande jaren, voor handschoenen, grijpers, fluohesjes, vuilniszakken en ontsmettingsgel. Personen die reeds beschikken over eigen opruimmateriaal vragen we om dit zeker mee te brengen!

Uit veiligheidsoverwegingen wordt ook dit jaar nog geen bedankingsreceptie georganiseerd in de raadzaal, maar wel een verrassing voorzien voor alle deelnemers na afloop van de actie.

Meer info? bij de dienst omgevingsbeleid: 02 260 13 37 of omgevingsbeleid@grimbergen.be Uiteraard is deze uitnodiging geheel vrijblijvend en staat het jullie vrij om deze door te sturen naar zoveel mogelijk collega’s, vrienden en kennissen. Het is immers de bedoeling om die dag zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen.

Facebooktwitter