Uitgerukte straatnaamborden trage wegen Humbeek

Geachte mevrouw Burgemeester,

Tijdens mijn regelmatige wandelingen langsheen de Humbeekse buurtwegen heb ik vastgesteld dat er verschillende straatnaamborden niet meer op hun oorspronkelijke plaats staan en gewoonweg uitgerukt langs de kant liggen. Om ze voor mogelijk verdere beschadiging te vrijwaren heb ik ze op een meer beschutte plaats rechtgezet.
Het betreft volgende borden op de buurtweg 7 (Kapelleweg), het verlengde van de Steeneikstraat.
1) Het bord Hoge Horikweg (zie foto 1)
2) Het bord Daalveld (zie foto 1)
3) Het bord Lintkasteelpad (zie foto 2)
4) Het bord Humbeek wandeling halverwege het Lintkasteelpad) (zie foto 3)
Op de kruising van Holbroek met Slikkestraat werd een verkeersbord uitgerukt. (zie foto 4). Deze weg is normaal uitsluitend bestemd voor landbouwvoertuigen, wandelaars en fietsers.
Vermoedelijk is dit niet het werk van vandalisme maar werden deze borden op een onoordeelkundig manier geplaats waardoor landbouwers met hun zware machines deze borden niet kunnen ontwijken bij het op of afrijden van deze wegen.
Met het mooie weer in aantocht worden deze veldwegen zeer frequent gebruikt door wandelaars, fietsers en ruiters. Ze bieden dus een grote meerwaarde voor een goedkope recreatieve ontspanning.

Mag ik verzoeken om deze straatnaamborden terug te plaatsen maar dan wel op een manier dat ze geen hinder meer vormen voor de landbouwvoertuigen.
Mag ik tevens verzoeken om mij op de hoogte te houden van de stappen die ondernomen zullen worden.
In de hoop op een spoedig antwoord.

Hoogachtend,

Yves Verberck

Foto 1:

Straatnaamborden1

Foto 2:

Straatnaamborden2

Foto 3:

Straatnaamborden3

Foto 4:

Straatnaamborden4

Facebooktwitter