Lockdown Bis

We zitten dus opnieuw in een nare lockdown. Weliswaar minder streng dan in maart, maar toch andermaal sterk beperkend. Helaas kunnen we niet anders dan iedereen aanmoedigen om de maatregelen goed op te volgen en uw contacten zoveel mogelijk telefonisch of digitaal te laten verlopen. Maar hou absoluut contact met uw naasten en uw buren, zeker met wie eenzaam is. En vergeet niet om toch regelmatig de buitenlucht op te zoeken.

We hebben te doen met onze handelaars en horeca, die opnieuw zwarte sneeuw zien. Graag willen we iedereen aanmoedigen om lokaal te kopen. Velen zullen een afhaalpunt of een leveringsdienst op poten zetten. Maak er zeker gebruik van en steek deze mensen een riem onder het hart.

Heel wat handelaars hebben zich intussen verenigd via de webstek www.grimbergsehandelaars.be Een bezoekje waard! Ook de handelaars uit de geplaagde Wolvertemsesteenweg hebben zich verenigd en kunnen uw steun goed gebruiken. U verneemt meer over hun activiteiten via www.feniksstation.be/bereikbaarheid Er komt voor deze handelaars een bijkomende parking van 20 plaatsen in de Stationsstraat. Hopelijk zal die in december gerealiseerd zijn.

Chantal Lauwers

Facebooktwitter